VS&M Juristen geeft doelgericht juridisch advies

Deze zomer heeft VS&M Juristen het levenslicht gezien. Deze juridische tak van gerechtsdeurwaarderskantoor Vermeer Schutte & Musen staat met zijn pragmatische aanpak zowel zakelijke als particuliere cliënten bij. VS&M Juristen geeft doelgericht juridisch advies op met name de volgende rechtsgebieden: huurrecht, arbeidsrecht, consumentenrecht, beslag- en executierecht, contractenrecht en pachtrecht.

De specifieke kracht  van VS&M Juristen zit hem in de jarenlange ervaring en de korte lijnen met de gerechtsdeurwaarders. “Wij kijken bij iedere zaak naar de haalbaarheid van de vordering. De kans op succes bespreken we altijd vooraf met onze cliënten. Want je kunt nog zoveel gelijk hebben, nog zoveel recht op terugbetaling van een geleend bedrag, maar als de andere partij niets heeft, dan levert je gelijk je weinig op”.

VS&M Juristen adviseert zijn cliënten altijd vanuit die haalbaarheid: kan het procederen je wel iets opleveren? Soms is het dan – hoe zuur dat ook is – toch beter om het er dan maar bij te laten.

De stap naar VS&M Juristen is laagdrempelig. In de eerste plaats vanwege de lagere kosten, ten tweede omdat de juristen van VS&M het juridische traject van begin tot eind oppakken, tot en met de gang naar de rechter en de tenuitvoerlegging van het vonnis aan toe.

Een informatief artikel over VS&M Juristen vindt u in Hét Ondernemersbelang

Top