Consumentenrecht

Binnen het consumentenrecht staat de consument centraal die een overeenkomst is aangegaan met een niet-consument. Hierbij kunt u denken aan een consument die een wasmachine koopt, een consument die via internet een bestelling plaatst bij een webshop of een telefoonabonnement dat door een consument wordt afgesloten en waarbij in de algemene voorwaarden een erg hoge rente is opgenomen. Maar ook een consument die een lidmaatschap bij de sportschool aangaat en hier bijna niet meer vanaf kan komen.

Wat zijn uw rechten als consument als u onverhoopt van de overeenkomst af wilt of wanneer u niet tevreden bent over een geleverde wasmachine?

VS&M Juristen kan u adviseren over de (on)mogelijkheden van uw positie en kan voor u de noodzakelijke maatregelen nemen.

VS&M Juristen adviseert en begeleidt

VS&M Juristen kent de weg binnen het consumentenrecht. Wij staan u bij in een conflict met een leverancier en zullen proberen tot een oplossing te komen. Mocht desondanks niet tot een bevredigende oplossing kunnen worden gekomen, dan behartigen wij ook uw belangen in een procedure bij de rechtbank.

Top